Začnite bolje integrirati spoznanja v svoj vsak dan in bolje ozavestiti nezavedna čustva, reakcije in delovanja. Zaznajte in bolje upravljajte, kako se vaš notranji otrok odziva v kontaktu

Osebna svetovanja so namenjena posameznikom in otrokom, ki so se znašli v težkem položaju ali že dlje časa trpijo zaradi lastnih delovanj ali odnosih. Namen srečanja je, da VAM DRŽIM PROSTOR za preobrazbo, ki jo s postopnim terapijskim delom ustvarjate sami. Gre za varen, nežen, tenkočuten in močan prostor za večanje vaše KAPACITETE SOOČANJA s svojimi ČUSTVI. Na uvodnem posvetu se spoznamo, odpremo proces in takrat mi tudi pošljete en krajši zapis iztočnic vašega življenja – od takrat, ko se zavedate zase. Gre za izpis vseh tistih za vas prelomnih iztočnic dogajanja vašega življenja. Na podlagi tega pridete tudi do večje jasnine, s čim želite na naših srečanjih delati. Je pa terapijsko delo organski, spontani proces. Včasih pridete na posvet z določeno idejo o temu, kaj bi želeli danes odpreti, a zavest vašega telesa začuti, da v tistem trenutku izpostavi drugačen izziv, kakor se je odločil um predhodno.

Posvet je dvo-smerno delo. USTVARJAVA ga SKUPAJ vi in jaz. Je odnos med dvema odraslima, kjer se učimo skupaj najti zdravilen prostor za vas in hkrati spoštovati meje obeh. Svojo avtentičnost, opažanje nezavednega delovanja, aha momente, soočanje s čustvi – kar vadite v kontaktu z menoj, tako lahko lažje vadite v vsakdanjih odnosih. Namen srečanj je čim bolj OKREPITI ODRASLI JAZ in ozaveščati senčne plati otroškega in starševskega jaza. Posvet vključuje delo z vašim telesom. Včasih sedimo, nato ležimo na blazinah, se premikamo po prostoru ipd.

Če potrebujete, lahko pogovorni del posveta posnamete na diktafon za kasnejše poslušanje. Srečanje traja uro in pol. Poteka v živo v Ljubljani ali po potrebi online preko Zooma. To je čas, ki je namenjen vam, kjer ste vi glavna zvezda, kjer se lahko sprostite v prejemanju in razvajanju svojega notranjega otroka. Da se lahko naši NENAPOLNJENI ČUSTVENI DELI v čustvenem izkustvu srečanja ODPREJO in POLNIJO. Ker noben človek ni otok. Zdrava samostojnost je potrebna, hkrati pa potrebno začutiti sebe v relaciji z drugimi. Ker relacijske travme se lahko pozdravijo relacijsko.

Trajanje: 1h 30 min
Lokacija: Ljubljana, parkirišče na voljo.
Znesek: 90€ (Ljubljana), 70€ (online) – vključuje tudi brezplačno izdelavo vaše astrološke karte, ki nam je v veliko pomoč pri samem procesu naših seans in velik dodatni plus, saj je kažipot dogajanja naše psihe. Srečanja v živo po potrebi vključujejo uporabo terapevtskih eteričnih olji in zvokov tibetanskih posod. Kadar zakupite paket večih terapij v enkratnem znesku, prejmete 10% popust.

V kolikor vas pokliče sodelovanje z menoj, mi pišite na info@sanskriti.si ali pa oddajte prijavo ali povpraševanje s klikom na spodnji gumb, kjer izpolnite obrazec. Odgovorim vam v roku dveh dni in podam nadaljnje informacije.

*Opozarjam, da opisano svetovanje in pomoč ne spada pod uradno priznano psihoterapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Moje svetovanje in izobraževanja ne nadomeščajo tradicionalnega psihoterapevtskega zdravljenja. Z izvajanjem različnih tehnik vam lahko pomagam le izboljšati kvaliteto življenja in da začnete na življenjske situacije gledati z druge perspektive. Pojem ”individualni posvet” se nanaša zgolj na nov pogled situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega, psihiatričnega ali psihoterapevtskega zdravljenja. V primeru, da se odločite za svetovanje, morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to. Če ste v procesu kakršnegakoli zdravljenja in ste v dvomih, če ga lahko dopolnite z mojim svetovanjem, se obrnite na vašega zdravnika ali psihiatra.