Izobraževanja za osebno rast

s

SANSKRITI

Sem Sanskriti, Indijka, ki se je v otroštvu preselila z družino v Slovenijo. Tukaj sem se našla, začutila in nekaj let nazaj začela tudi slediti klicu v sebi ter delovati na področju vodenja različnih izobraževanj osebnostne rasti.

Moje življenje je moj največji učitelj in bogastvo. Zgoščeno, polno, pretresljivo, blagoslovljeno, bogato, intenzivno in tudi srečno. Paleta nenavadnih scenarijev. Iz katerih črpam tudi navdih za svoje delovanje, saj mi delo na sebi daje možnost, da to, kar pomaga meni, lažje predajam naprej tistim, ki jim to resonira. Zaradi ukvarjanja z ranami na lastni življenjski poti ljubeče in tenkočutno delujem tudi z ljudmi, ki se obrnejo name.

V življenju sem hvaležna mnogim ljudem, ki so bili lučka v moji temi, osvetljevali in držali prostor za moje zdravljenje. Isto želim nuditi tudi drugim.

Sem ustanoviteljica Sanskriti.si, vodja Šole ezoteričnih znanj in programa Prakse za kultivacijo ženske energije.

Vodim astrološke posvete in individualne terapije tako online, kakor v živo v Ljubljani.

Če vas pokliče moje delo, ste srčno dobrodošli 🙏

Zakaj je koristno se posvetiti svoji notranjosti in prinesti več zavestnosti v svoj vsakdan?

ico-flower-topview

Koristi in pozitivnih učinkov osebnosti rasti, meditacije ter čuječega življenja je nešteto. Meditacija in osebnostna rast sta raziskovanje svoje notranjosti- od raziskovanja svojih avtomatičnih duševnih mehanizmov in vzorcev; do zavedanja, da nisi niti svoj um, niti telo, niti čustvo, niti svoje misli. Je proces »deidentifikacije« s svojimi mislimi.

Izboljšanje fizičnega, duševnega zdravja in kvalitete spanca

Krepitev imunskega sistema

Več sreče in izboljšanje počutja

Večja koncentracija, produktivnost in spomin

Zmanjšanje stresa, tesnobe, depresije

Globinska sprostitev na fizični in duševni ravni, manj stresa, depresije ter anksioznosti. Meditacija tudi zmanjšuje krvni pritisk in pomaga uravnavati srčni utrip, povečuje imunost telesa, odpravlja čustvene blokad, izboljšuje naše medsebojne odnose, osvobaja živčni sistem napetosti in stresa ter poveča kapaciteto vzdržljivosti. Pravijo, da »razglašeni«, stresni možgani postanejo z redno meditacijo »urejeni« in »uglašeni«. V meditaciji se intenzivneje sproščajo zdravju koristni endomorfini – hormoni sreče in z njo lahko razvijamo višja stanja zavesti. Čuječnost povzroči dolgotrajne spremembe razpoloženja, ravni sreče in počutja. Raziskave kažejo, da se z meditacijo izboljša naše zdravje, spomin in poveča se ustvarjalnost.

Novice

Prijavi se in bodi obveščen o vseh prihajajočih dogodkih in novostih!

    Objave

    ico-learning

    Deljenje mnenj, izkušenj in raznih kuhinjskih ter življenjskih receptov.
    Vabljeni k sodelovanju in komentiranju!