Sem terapevtka na področju čustvenih travm, certificirana svetovalka iz (zahodne) psihološke astrologije, vodja ženskih duhovnih obredov ter učenka telesno usmerjene psihoterapije.

Sem Sanskriti, Indijka iz New Delhija, ki se je v otroštvu preselila z družino v Maribor, Slovenijo. Tukaj sem se našla, začutila in nekaj let nazaj začela tudi slediti klicu v sebi ter delovati na področju vodenja različnih izobraževanj osebnostne rasti.

Moje življenje je moj največji učitelj in bogastvo. Zgoščeno, polno, pretresljivo, blagoslovljeno, bogato, intenzivno in tudi srečno. Paleta nenavadnih scenarijev. Iz katerih črpam tudi navdih za svoje delovanje, saj mi delo na sebi daje možnost, da to, kar pomaga meni, lažje predajam naprej tistim, ki jim to resonira. Zaradi ukvarjanja z ranami na lastni življenjski poti ljubeče in tenkočutno delujem tudi z ljudmi, ki se obrnejo name.

Zaradi izgube matere v zgodnjih letih življenja, nasilja in alkoholizma v družini, revščine, izkušanja časa v maternici, ko je mama bila že depresivna in so se ji pričele osebnostne motnje, sem se rodila kot zelo tenkočutna, nežna in tudi prestrašena deklica. Pravzaprav sem deklica bila bore malo – dokaj kmalu sem namreč začela podzavestno dopolnjevati mamin primanjkljaj v družini, kar se je odrazilo tako, da sem bila zelo odrasla, modra (in mišično vsa napeta) oseba v majhnem otroškem telescu. Ustvarile so se bolečine v obliki globokega strahu v telesnem spominu; občutka, da je nekaj z menoj “kronično narobe, da nisem OK”, pomanjkanju zaupanja, v samozražanju in preslabih zdravih meja v odnosih.

Z zavestnim delom na sebi sem začela urejati omenjene čustvene rane na različnih področjih življenja. Vsa teoretična znanja, predvsem pa lastna spoznanja, življenjske izkušnje ter vaje sem preizkusila in se začela učiti na sebi. Moje znanje je tako strnjeno v obliki programa Staroindijska šola ezoteričnih znanj, Prakse za kultivacijo ženske energije in individualnih svetovanj, ki jih uspešno vodim že 4 leta.

V življenju sem hvaležna mnogim ljudem, ki so bili lučka v moji temi, osvetljevali in držali prostor za moje zdravljenje. Isto želim nuditi tudi drugim. Izobražujem se na področju zdravljenja čustvenih travm na telesni ravni, somatike, integrativne psihoterapije po metodi Integrative core dynamics, zahodne tropske astrologije, moči ženskih krogov, zdravilni duhovni moči maternice, principa ženske energije in predvsem v prvi vrsti se učim postaviti boga in ljubezen do boga na prvem mestu v svojem življenju.

Sem ustanoviteljica Sanskriti.si, vodja Šole ezoteričnih znanj in programa Prakse za kultivacijo ženske energije.

Vodim astrološke posvete in individualne terapije tako online, kakor v živo v Ljubljani.

Če vas pokliče moje delo, ste srčno dobrodošli, da mi pišete🙏

Na svojih dveh programih in ženskih krogih, astroloških analiz ter na osebnih posvetih ponujam edinstvene pristope pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem

ico-flower-topview

Koristi in pozitivnih učinkov osebnosti rasti skozi individualne terapije, astrološke posvete ter zavestnega življenja je nešteto. Skozi individualna svetovanja z menoj skozi različne prakse raziskujete svojo notranjost- od raziskovanja svojih avtomatičnih duševnih mehanizmov in vzorcev; do zavedanja, da nismo niti svoj um, niti telo, niti čustvo, niti svoje misli. Gre za proces ozaveščanja, da smo mnogo večja, neuničljiva Celota. In kako se pripeljati nazaj domov k Sebi.

Moje delo z vami je namenjeno vaši globinski čustveni sprostitvi na fizični in duševni ravni, ustvarjanju manj stresa in okrepitvi vaše sposobnosti nošenja stresa in čutenja čustev, urejanju depresije ter anksioznosti. Način izvajanja mojih terapij lahko zmanjšuje krvni pritisk in pomaga uravnavati srčni utrip, povečuje imunost telesa, odpravlja čustvene blokad, izboljšuje naše medsebojne odnose, osvobaja živčni sistem napetosti in stresa ter poveča kapaciteto vzdržljivosti. Pravijo, da »razglašeni«, stresni možgani postanejo z rednim na pravi način posvečanjem sebi »urejeni« in »uglašeni«. V individualnih procesih z menoj in preko procesih, ki jih vodim na izobraževanjih se intenzivneje sproščajo zdravju koristni endorfini – hormoni sreče in z njo lahko razvijamo tudi višja stanja zavesti. Več zavestnosti od avtomatičnega delovanja povzroči dolgotrajne spremembe razpoloženja, ravni počutja in odnosov.

Za koga je primerno delo z menoj:

 • če iščete rešitev na dolgo rok in ne zgolj “quick fix” izboljšanja počutja
 • če se želite podati v svoje globine in si dovoliti čutiti tudi manj prijetne dele sebe
 • za ljudi, ki želijo delati na področju “mother wound” t.i. mamine rane in notranjega otroka
 • za ljudi, ki želijo proces na telesni ravni (odražanje čustev skozi telo in njihovo urejanje
 • za ljudi, ki se želijo naučiti v odnosih boljše čustveno samoregulirati

Vse to (in še več zgornjim podobnim) so teme, ki jih lahko na podlagi vaših želja raziskujemo skupaj bodisi na ena-na-ena srečanju bodisi v skupinskem delu na mojih programih.

Novice

Prijavi se in bodi obveščen o vseh prihajajočih dogodkih in novostih!

  Objave

  ico-learning

  Zapisi o staroindijski tradiciji, koristni napotki, modrost življenjskih lekcij in še drugo. Vabljeni k branju!