Loading dogodki

Utelešena v maternici: MATERINJENJE SEBE

Program je namenjen vsem ženskam, ki želijo biti bolj materinske do sebe, ki se želijo znotraj sebe posvetiti čustvenemu zdravljenju odnosa s svojo biološko mamo.
Na srečanjih bomo raziskovale naš odnos do sebe, do svojega telesa, čustev in do negovanja, zaščite in vodenja sebe. Vključevala bodo samostojno delo, v paru ter z manjšo skupino.

❤ Na vsakem srečanju bomo tudi brale zdravilno arhetipsko pravljico za odrasle na temo notranje mame.
❤ Vadile bomo krepitev materinskega odnosa do sebe, ko bodo naše nenapolnjene skodelice polne, pa se bo ta odnos izžareval in sijal tudi na našo okolico.
❤ V vodilo nam bo način učenja o konceptu notranje mame po sveti trojici 🙃 vodilnih terapevtk na tem področju Bethany Webster, Kelly McDaniel in Clarissi Pinkoli Éstes.

Program Utelešena v maternici bo trajal od aprila do junija in vsak modul bo vključeval različno rdečo nit – posvetitev maternici na celosten način iz več zornih kotov.

Tokrat bo rdeča nit vseh modulov MATERINJENJE SEBE ali učenje biti boljša mama v odnosu do sebe. Ker nas je veliko deklic, ki smo odraščale v majhnem, srednjem ali izjemno velikem deficitu te energije. Sedaj kot odrasle ženske pogosto hodimo praznih skodelic in src polnih hrepenenj po nečemu, kar niti same pogosto ne znamo opisati.

Srečanja bodo vključevala tudi meditacijo na Muladharo in Svadhistana čakro – povezana energetska centra z maternico. Vadile bomo večje čutenje in utelešenje sebe med boki.

Cena za prvi modul: 120€
Vključuje 4x srečanja po 2h in 30 min (MODUL I), gradivo, delo v majhni intimni skupini, individualno naravnan pristop, negovanje z dišavami na vsakem srečanju, delo v prijetnem ambientu, zdravljenje svojega stika z drugimi ženskami, pijačo in morebitnimi prigrizki.
Prijave s sporočilom na: info@sanskriti.si

Vse, ki hrepenite po zdravljenju materinske energije do sebe (in drugih), prisrčno vabljene ❤️
Vodja izobraževanja: Sanskriti. Sem 29. letna Indijka, ki se je v Slovenijo preselila pred dvajsetimi leti. Vodim izobraževanja za osebno rast, individualna svetovanja, ženske obredne delavnice. Sem svetovalka iz psihološke astrologije in učenka telesno usmerjene psihoterapije ter nekdanja TED x Ljubljana govorka.

Zaradi svoje življenjske zgodbe sem zelo strastna do teme notranja mama. Moja zgodba z lastno mamo je bila zelo travmatična in boleča. Že pred rojstvom je moja mama zbolela z depresijo. Odraščala sem v nasilju, mame sem se bala. In kaj pomeni zares imeti mamo še danes spoznavam. Prejemanje globoke materinske energije je bilo mojemu telesu tuje, dosti neznano, a hkrati nekaj po čemer sem bila globoko lačna. In tako se je začela moja pot raziskovanja materinjenja sebe. Šele začetek je, učim se dobro krmariti po njej in predvsem ozaveščeno spraviti v vsakdanjo prakso.

Dobrodošla, da skupaj budimo ljubezen v naših telesih in se učimo peljati deklice v nas Domov v srček.
❤ ❤ ❤

KDAJ: srede ob 17.30 do 20.00
Pričetek: 8. 5. 2024
KJE: Parinama center, Ljubljana
MODUL 1: 120€ (4 SREČANJA po 2h30min)

08 maj
sreda @ 17:30 - 20:30

Details

Organizer

Sanskriti Kumar

Venue

Ljubljana

Parinama center