Loading dogodki

Šola – Modul 1, prvo srečanje

Ker je na poti do uspešne celovite preobrazbe ključni element redno in dosledno vsakodnevno uvajanje novih vzorcev, je tukaj Šola, ki nas podpira, da vso pridobljeno znanje dejansko živimo v vsakdanjiku. Veliko jih je, ki skačejo od enega izobraževanja k drugemu, a v vsemu tem hlastanju za informacijami zgrešijo bistvu… In to je aktivno vnašanje naše pridobljeno znanje v praktična dnevna dejanja. To je tudi ključ, da postanemo ta frekvenca, h kateri ves čas strmimo.

Staroindijska šola za prisotnost in živost je sestavljena iz treh modulov in njen nastanek so navdahnile različne starodavne azijske filozofije za harmonijo v človeku. Bistvena naloga naše šole je udeležence pripeljati v stik z njihovo celostjo, radostjo in živostjo. Stranski učinek tega pa je izpolnjen Človek. Vsak modul traja en mesec. Srečanja potekajo enkrat tedensko po uro in pol, kjer začnemo s temeljnimi raznolikimi vajami in tehnikami, ki nas vodijo do našega bistva, edinstvenosti ter osrediščenosti. Najprej si bomo postavili trdno bazo preko unikatnega in zelo globinskega povezovanja z našim dihom, preko katerega se bomo učili tudi očistiti in preobraziti različna boleča, zastala čustva v telesu, energetske zastoje ipd. Povezali se bomo z vsemi našimi čutili in dejansko spet Živeli skozi njih. Uravnavali bomo vse štiri glavne elemente v telesu po ayurvedi.

 

Šola je namenjena vsem, ki želijo vso korenito preobrazbo, o kateri hrepenijo, v realnosti tudi popolnoma živeti. Vodi vas do holističnega in uravnoteženega življenja.

 

Srečevali se bomo vsak četrtek, 4 tedne zapored.

Staroindijska Šola Za Prisotnost In Živost, Maj 2020

03 september
četrtek @ 19:00 - 20:30

Details

  • Start:
    3 septembra @ 19:00
  • End:
    3 septembra @ 20:30
  • Event Category:

Organizer

Sanskriti Kumar

Venue

Online

V zasebni FB skupini preko LIVE video prenosa