Staroindijski ritual za ženske je 5-urna intenzivna skupinska delavnica za ženske, narejena z ljubeznijo, kjer se s staroindijskimi praksami za nego ženske energije posvetimo svoji Ženski esenci, čustvom, se negujem in duševno hranimo ter povezujemo z lastno edinstveno energijo.

🌹 S pomočjo dihalnih vaj, samomasaže, terapevtskim povezovanjem s telesom, glasovnimi vajami se bomo napojile z eliksirjem samonegovanja, regeneracije in vitalnosti. Ob koncu rituala bo tudi individualni reading iz kart za vsako udeleženko.

Med drugim te na ritualu čaka:
🪔 meditacijsko čiščenje in polnjenje maternice, prsi, organov in celic po metodah staroindijske duhovnosti
🩸 meditacija povezovanja s telesom, prizemljitve in prisotnosti
🪔 masaža prsi
🩸 mini reading iz kart za vsako udeleženko
🪔 zvočna kopel in še nekaj ostale čarovnije

Če to resonira s teboj- se nam pridruži ob zimskem večeru, da skupaj zaplešemo z vsemi celicami v globinski radosti.
Dogodek se bo odvijal luškani dvoranici v majhni, intimni skupini po predhodni prijavi udeleženk.

Ritual vodim Sanskriti Kumar- Indijka, ki že več let živi v Sloveniji, Svetovalka psihološke astrologije 🧘 vodja ženskih obredov🧘Učenka telesno usmerjene psihoterapije🧘, nekdanja TED x govorka in večna učenka življenja.
PRISPEVEK za celoten 5-urni ritual s terapevtskimi eteričnimi olji, zvokom himalajskih skled, branjem iz kart, vajami,… je 120€
Hkrati dobiš tudi gradivo iz rituala z vajami, ki bo tvoje za vedno, na voljo za nešteto uporab. Prijava na info@sanskriti.si
*število mest je omejeno na majhno število oseb.

Dogodek bo potekal v manjši intimni skupini. Največ 4 bomo, da lahko sebe v miru občutimo, brez da bi bili preplavljeni z večjim številom energij in doživljanj okrog sebe.

Delavnica je obredne narave – torej tokrat se ne podamo v teoretični vidik, temveč je predvsem posvečena praksi. Ukvarjale se bomo z različnimi praksami, ki v nas prebujajo nežnost, čutnost, mir in občutek sidranja v nekem svojem centru.

Pri tem bomo uporabljale zvoke, ki terapevtsko delujejo na maternico in mišice medeničnega dna. Podprle se bomo z duhovno energijo meditacije, globoko zvočno kopeljo in dišavnicami, ki prebujajo čutnost ter blaginjo.

Izvedle bomo vsaka zase tudi obredno tehniko blage masaže prsi – v pol temi, tako da bo dovolj diskretno za vsako. Pri tem bomo uporabljale ekološko olje črne kumine, ki je zelo vitalno za žensko telo in deluje toplo, ogrevalno na maternico.

Ceremonial bo potekal v dveh delih. Vsak del traja približno 2 uri. Med njima je krajša pavza. Časovni potek ne drži pribito kot cement, saj je ženska narava kot tok – če bodo vaje stekle hitreje, je mogoče, da tudi kakšne pol ure prej končamo. Odvisno od energije v nas.

Dogodek bo potekal v Ljubljani, v Parinama centru.

Čez nekaj dni (v torek naslednji teden) pa sledi zaključni del delavnice – v obliki pol urnega individualnega posveta z menoj s pomočjo intuitivnega branja iz kart.

Posvet bo potekal online, preko Zooma. Posvet si lahko tudi posnamete za večkratno poslušanje. Posnetek z usmeritvami je za vedno vaš.

Kotizacija za vse to je 120€.
Kdaj: nedelja, 25. 2. 24
Kje: Ljubljana
Trajanje: 16.00 do 21.00

Za dodatna vprašanja mi pišite in z veseljem odgovorim.

🌸Loka Samastha Sukhino Bhavantu🌸
(naj bodo vsa bitja na vseh svetovih v blagostanju)
Sanskriti

Mnenja udeleženk:

Neverjetno negovalna, nežno čutna, duhovna in pomirjujoča delavnica. Nanjo bi želela priti vsak mesec. Na delavnico sem šla, da se razvajam, napolnim z lepimi, pozitivnimi energijami, se povežemo s bogom in dobila sem več kot pričakovala. Priporočam tudi mojim prijateljicam. Lepo bodi.
Manca

 

Tako pozitiven in ženstven dogodek, da sem brez besed. Sanskrti ti si tako nežna, čvrsta in tako varno, materinsko energijo imaš. Bilo nam je prekrasno. Tudi moja hčerka je uživala, bil je zelo poseben feeling izvajati tak tip dogodka z njo. Hvaležna.
Tadeja

 

Vesela, napolnjena, omehčana, čustva so lepo ponegovana, krasno!
Mojca

 

Hej! Pišem ti, ker še kar plešem v energijah našega dogodka. Srečna sem, ker se ženske vedno bolj povezujemo tak. Všeč mi je bilo tvoje vodenje, čistina, mir in pa povezovanje z maternico, ki jo bom definitivno ponavljala skratka vse hihi 🙂 Vsekakor ti lahko rečem, da sem dobila nekaj dodatno podpornega za izvajati ob svoji poti rasti, obiskov psihoterapije in somatičnih praks. Ful se lepo dopolnjuje in podpira. Hvala!!
Katarina

 

Draga Sanskriti, pravi balzami so ti tvoji rituali! Vesela, da sem lahko prišla in spet se povezovala s temi ženskimi aspekti sebe. Naša masaža prsi mi je bla tako tenkočutna in tudi hmmm čuječa. Posebni občutki. Priporočam te naprej. Vse dobro želim!!!
Anita