Astrologija je znanje o samozavedanju, prepoznavanju namena v življenju in ozaveščanju od boga danih silnic s svojem življenju. Planeti so kakor zakoni življenja - bolj, ko jih spoznamo in prej, ko jih integriramo v življenju, bolj utečeno lahko živimo z božjim in svojim srcem.

Astrologija je ena od najstarejših ved in preučuje vpliv planetarnih energij na naše življenje. Razkriva nam zakone našega lastnega življenja – naša učenja in darove tukaj na Zemlji. Njen namen vidim ne v prerokovanju in da nas naredi odvisne od sebe. Temveč, da se skozi njeno čistino še bolj povežemo seboj prisluhnemo bogu in kontempliramo svoj odnos z Njim.

Za izdelavo astrološke karte potrebujem vaš rojstni datum, točno rojstno uro in kraj dogodka. Planeti so kakor zakoni življenja, skrite usmeritve vpliva vesolja na nas na podlagi naših prej omenjenih individualnih podatkov. Nosijo globino in modrost delovanja v življenju in niso zgolj suhoparne iztočnice za napovedovanje prihajajočega.

Analiziram štiri tipe astroloških kart:

 • NATALNA KARTA
  priporočam za vaš prvi posvet z menoj, saj bomo z njeno pomočjo spoznavali vaše delovanje, podzavest, čustva in vplive različnih področji življenja za vas. Klientom rada rečem: natalna karta je kot zemljevid, ki razkriva, kakšna je pot do različnih področji vašega življenja, ki si jih lahko predstavljamo kot otočke. Do enega otoka imate na voljo jahto, do drugega gliser, do tretjega lesen luknjasti čoln do četrtega pa morate morda plavati. Prej, ko razumemo te tokove našega življenja, lažje začnemo sodelovati z njimi, kakor pluti v nasprotju z njihovo energijo.
 • PROGRESIRANO- TRANZITNA KARTA
  nosi analizo letnih energij vašega življenja za lažjo navigacijo v določenem obdobju. Je smerokaz za vaše delovanje – kam se obrniti, kako uporabite energije konstruktivno v izbranem obdobju. Ker se ukvarjam s psihološko, zahodno astrologijo; vam ne nudim preroške odgovore in napovedi na tak način – niti tega ne podpiram. Astrologija ne meni, da smo deterministično zakopani v usodo, temveč nas uči, da smo pogosto izzvani z njene strani. Če iščete tradicionalno prerokovanje leta, vam priporočam obisk drugega svetovalca, saj sama ne nudim storitve na tak način.
 • ANALIZA PRENATALNEGA OBDOBJA
  nevroznanost dokazuje, kako ključen je za nas čas v naši maternici. S pomočjo analize vašega prenatalnega obdobja lahko pridemo do globokih uvidov na področju vaše podzavesti. Priporočam jo sploh osebam, čigar matere so imele težavno nosečnost, zelo zaposleno nosečnost, težak porod ipd.
 • SINASTRIJA
  ali kompatibilnost dveh oseb je tipično namenjena analizi odnosa v ljubezenski zvezi. Posvetimo se razumevanju venere in marsa drug drugega. Preko tega začutimo, kako lahko podpremo svojega partnerja na najboljši način, kaj potrebuje, kako čustvuje in obratno, kako lahko nas partner najbolje podpre, opolnomoč in zadovolji. S tem lažje razumemo sebe in drug drugega v partnerstvu.
Trajanje: 1h 30 min
Lokacija: Ljubljana, parkirišče na voljo / preko spleta na Zoom.
Znesek: 70€ – vključuje tudi audio posnetek srečanja, ki ga posnamete na svojem telefonu in je vaš za vedno.

Posnetek pogovora nam je v veliko pomoč pri kasnejših življenjskih križiščih in zato dodatni plus, saj je kažipot dogajanja naše psihe. Srečanja v živo po potrebi vključujejo uporabo terapevtskih eteričnih olji in zvokov tibetanskih posod. Kadar zakupite paket večih terapij v enkratnem znesku, prejmete 10% popust.

V kolikor vas pokliče sodelovanje z menoj, mi pišite na info@sanskriti.si ali pa oddajte prijavo ali povpraševanje s klikom na spodnji gumb, kjer izpolnite obrazec. Odgovorim vam v roku dveh dni in podam nadaljnje informacije.